• Kundtjänst 0585-10800
  • Mejla oss på kundservice@jirvelius.com
  • Frakt 49:-
  • FRI FRAKT - PÅ ORDRAR ÖVER 1000KR

NYHETER

135 SEK
189 SEK
189 SEK
7 SEK

Kundtjänst

Telefon: 0585-10800

Mejl: kundservice@jirvelius.com

Kundtjänst öppettider

Vardagar 07:00-18:00

Lördag 09:00-13:00

Söndag stängt

Swedteam

Skandinaviskt jaktvarumärke som tillverkar högkvalitativa jaktkläder. Vi är stolta över att kunna erbjuda dig produkter som fungerar i alla väder och som ger bästa möjliga jaktupplevelsen. För i skandinavien har vi stora väderskiftningar och tufft klimat vilket kräver bra plagg som både ger skydd och har funktion. Under vår kategori "jakt & fritid" kan du hitta jackor, byxor och accessoarer allt för en lyckad jakt.

Jabadabado

Jabadabado är ett svenskt företag med egen design och produktion av träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och stilren design. Här på jirvelius.com hittar du ett flertal olika leksaker från detta underbara varumärket.

Torkade växter

Ljusstakar & ljuslyktor

Du är värd att må bra med 
klintas produkter

Klinta är ett företag som tillverkar högkvalitativa, miljövänliga och naturliga massageljus. Deras produkter är inte testade på djur och innehåller inte färgämnen eller bensin. Ett riktigt kap att köpa sig ett väldoftande ljus eller något av deras andra produkter. Vi är stolta återförsäljare och vill alltid kunna erbjuda dig som kund ett stort utbud från Klinta.